Specimenavslutning onsdag 10/6 klockan 19:00

Categories:Okategoriserade

En påminnelse om det stundande Sommarmötet på onsdag klockan 19.00.
Då delar vi ut fantastiska priser till de mest fantastiska prestationerna och avrundar med gemytlig korvgrillning och avslöjande av våra hemligaste fiskeplatser. Även i år blir det så att icke uthämtade presentkort kommer att finnas att hämta i någon av fiskebutikerna. Ni får själva hålla reda på detta (Tips – ta en titt i individuella Upplandslistan om du har fångat största fisken i någon art = presentkort).
Deltagarlotteri blir det också som vanligt. Lotteri och lotteri förresten, det brukar finnas fler priser än deltagare!
På mötet kommer vi traditionsenligt att skärskåda gällande regler och rösta om vad som ska gälla inför kommande säsong. Vill du vara med och påverka så är det bara att lyfta på häcken och glida över till Villa Fristad!

Å till sist en uppmaning angående lagen för den nya säsongen:
• Meddela mig bums om eventuella lagförändringar
• Se till att alla lagmedlemmar betalt UFF-medlemskap (nya lagmedlemmar får inte anmäla fisk förrän detta gjorts)
• Se till att alla lagmedlemmar har pejl på reglerna

Välkomna!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *