Pimpel-KM på lördag 4 mars

Categories:Okategoriserade

Välkomna alla UFFare på gratis Pimpelfiske-klubbmästerskap nu på lördag 4 mars vid klubbhuset Villa Fristad vid Ekoln. Samling kl 9. Utgång till valfri fiskeplats kl 9.30. Vi fiskar mellan 10-13. Ingångstid 45 minuter om det behövs.

Bara abborrar räknas. Men vi brukar också ge ut ett pris för tyngsta gäddan. Priser blir det till alla!

Och vi har en vacker vandringspristavla som vinnaren får ha hos sig under ett år. Tre plaketter till de bästa i varje klass finns det också. Ta med juniorer. Ifjol kom ingen! Du får hjälpa dem med att borra hål om de behöver det. Isen är nu bra, 15-20 cm. Töar den snöfri så kan broddar vara bra. Enligt Sportfiskarnas regler så måste vi alla ha isdubbar också. Kom och träffa dina klubbkamrater.

Håkan Brugård Tävlingsledare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *